П`ятниця, 19.04.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Вінницька дитяча музична школа № 1
Головна » 2012 » Січень » 19 » Матеріально-технічний стан
Матеріально-технічний стан
14:25
Матеріально-технічний стан Вінницька дитяча музична школа №1 розміщена в трьохповерховому будинку за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, буд. 21. З метою покращення матеріально-технічної бази навчального закладу, створення сприятливих умов для навчання учнів, роботи педагогічного колективу та інших працівників школи в 2010-2011 навчальному році технічними працівниками школи було проведено поточний ремонт в 11-ти аудиторіях другого та першого поверху. За рахунок виділених коштів з місцевого бюджету було проведено капітальний ремонт коридору та 9-ти класів ІІІ поверху. придбано меблі, музичні інструменти, комп'ютерно-копіювальну техніку.
Коридор ІІІ-го поверху
Навчально-методична робота 2010-2011 навчальний рік закінчили 487 учнів. Круглих відмінників навчання – 63 учні, що складає 12%, «відмінно» з фаху навчається – 162 учні, «добре» – 297 учнів, «задовільно» – 28 учнів. Випуск у 2011 році склав 55 учнів. З похвальними грамотами школу закінчили 11 учнів, з подяками – 5 учнів Проведено ефективну роботу по залученню учнів до музичної школи. В ДМШ та в групи самоокупності було подано 255 заяв. Конкурс вступників до школи склав 3,5 особи на одне місце. Плідно працювала педагогічна рада школи. Було проведено 5 засідань. Згідно плану проводилась методична робота на всіх відділеннях. Всього було проведено 51 засідання циклових комісій з різноманітними формами роботи: Досягнення учнів 1. В школі функціонують музичні колективи:
• «зразковий хор старших класів» – керівник Гапоненко Г.В., концертмейстер Ганська О.О.;
• 2 хори молодших класів – керівники Костенко Л.В., Гапоненко Г.В.;
• камерний оркестр струнно-смичкових інструментів – керівник Громова Л.Л., концертмейстер Тітарєва С.І.;
• оркестр народних інструментів – керівник Пиріг В.Р.;
• духовий оркестр – керівник Гуцалюк В.І.
а також ансамблі:
• бандуристів – керівник Оленич В.В.;
• домристів – керівник Пекарчук Я.С., концертмейстер Ганська О.О.;
• скрипалів молодших класів – керівник Громова Л.Л., концертмейстер Тітарєва С.І.;
• гітаристів – керівник Прокопчук О.А.;
• вокальний молодших класів – керівник Костенко Л.В., концертмейстер Степаніщева Д.А.;
• ансамблі малих форм.
2. Успішні виступи учнів в конкурсах, фестивалях: Учні школи взяли участь у 20 конкурсах і фестивалях різних рівнів – 29 учнів стали лауреатами і 47 дипломантами. Переможцями стали: Головенько Дмитро (викл. Яровий К. В.) - ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавського мистецтва гри на народних інструментах «Барви Полтави», Франко Ірина (викл. Марценюк) ¬- ІІ Регіонального конкурсу вокальної та інструментально-виконавської майстерності «Струни Поділля», Гладка Катерина, Шляпіна Ганна, Якименко Дар’я (викл. Бабельчук) - Обласний конкурс читців «Кобзар і Україна», Кирилюк Юлія (викл. Хазанович Л. Ф.) - Обласний конкурс «Подільська весна-2011», Якименко Дар’я (викл. Бабельчук Г. В.) - Обласний конкурс читців «Кобзар і Україна», Кутна Таїсія (викл. Нємець С. О. ) – загальноміський конкурс юних виконавців «Кришталева нота», Велика Алла (викл. Селезньова) - загальноміський конкурс юних виконавців «Кришталева нота», Мірошниченко Артем (викл. Вознюк В. Г.) - загальноміський конкурс юних виконавців «Кришталева нота», камерний ансамбль струнних інструментів під керівництвом Громової Л. Л. - загальноміський конкурс юних виконавців «Кришталева нота».
3. Шість найкращих учнів школи стали стипендіатами міського голови: Загребельна Наталія, Зарішняк Ігор, Іващук Ірина, Гладка Катерина, Велика Алла, Головенько Дмитро
Чотири учні-лауреати: Іванова Крістіна, Никитенко Юрій, Кирилюк Юлія, Крес Данило – заохочені грошовими преміями міськвиконкому за досягнення в престижних конкурсах.
Крес Данило (викл. Ганська О.О.) був стипендіатом фонду О. Шутька. Учні Кожушна О., Скиба М., Штурма А., Велика А. – були учасниками передач обласного телебачення і радіо.
Вступ учнів до вищих мистецьких навчальних закладів
Всього поступило 6 учнів:
Досягнення викладачів
Колектив школи відмічений цінними подарунками за зайняті ІІ, ІІІ місця у загальноміському конкурсі юних художників, художників-аматорів «Малюємо європейську Вінницю», «Малюємо старовинну Вінницю», «Малюємо новорічну Вінницю». Викладачі школи нагородженні: 18 дипломами, 4 подяками
Всі викладачі школи підвищували виконавську майстерність в формі участі в учнівських художніх колективах та звітних концертах учнів.
Суспільно-корисна і шефська робота ВДМШ №1
Викладачі та учні школи взяли активну участь у 22 загальноміських і провели 30 концертів. проведені звітні концерти на всіх відділах, та звітний концерт школи присвячені 20-ій річниці Незалежності України; учні школи провели 28 концертів-лекцій в дитячих установах міста на теми: «Голоси музичних інструментів», «Юні музиканти дітям», «Подорож у світ музики», «Музичні жанри в дитячій фортепіанній музиці», «Природа у музиці», «Танці народів світу». Слухачами концертів юних музикантів ДМШ №1 були: Центр професійної реабілітації інвалідів «Поділля», загальноосвітні школи, ВДХШ, центр реабілітації дітей-інвалідів «Промінь», шпиталь ветеранів ВВв, Прибузька школа-інтернат, ТРЦ «Магіцентр», ТРЦ «Мегамолл», ПЗШ «АІСТ», Вінницька обласна бібліотека для юнацтва, галерея «Інтершик», фірма КСЦ. Відбулись презентації концертних програм дитячих оркестрів у ЗОШ №18 (оркестри струнних та народних інструментів); До 25-ї річниці Чорнобильської трагедії творчими силами школи було проведено загальноміський проект « Концерт-реквієм « Чорнобиль – біль моя і сльози»; Учні та викладачі школи взяли участь у концертах до Дня Європи, в концерті переможців загальноміського конкурсу «Шевченко на віки», в загальноміському фестивалі «Ми за Україну духовну», у відкритті виставки Спілки художників, у концерті присвяченому Дню комунального господарства, у ювілейному концерті фізико-математичної гімназії №17, у концерті з нагоди Дня музики, у концерті в рамках проекту «Музика в ім’я нового життя» громадської організації «Паросток», до Дня Перемоги ансамбль духових інструментів виступив у ЦПКіВ ім.. Горького з програмою «Музика воєнних часів», До дня пам’яті жертв Голодомору відбувся концерт реквієм «Ці трагічні тридцять чорні» Традиційно проводяться заходи «Свято першокласника», «Новорічні ранки», «Випускний вечір», «Свято ювіляра», концерт кращих учнів «Новорічні зірочки», концерти присвячені творчості окремих композиторів, звітні концерти відділів та школи.
Концерт-реквієм до дня пам’яті жертв голодомору «Ці трагічні тридцять чорні»
Переглядів: 1659 | Додав: Владимир | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 KotikGuef  
0
Приколы видео про кошек: http://prokotik.narod.ru

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz